lauantai 10. syyskuuta 2016

Teriyaki-kaalipata

Maanantain lohisalaatista jäi melkein täysi purkillinen teriyaki-ateriakastiketta. Meinasin ensin vain paistaa kanat pannulla ja kaataa kastikkeet päälle, mutta sitten muistin että jääkaapista löytyy myös kaalia, joka on jäänyt käyttämättä. Niinpä ajattelin että nämä kaksihan voisi yhdistää. Lopputuloksessa ei moittimista, vaikka ehkä kuitenkin pidän enemmän perinteisestä kaalilaatikosta.



Ainekset:
4 dl kasvislientä
2 dl riisiä
1 rkl voita
500 g broilerin fileepihviä
2 suurehko sipulia
500 g kaalia
400 g teriyaki-ateriakastiketta

Keitä riisi kypsäksi kasvisliemessä. Paloittele broilerinfileet.

Sulata voi pannulla ja ruskista siinä kanapalat. Nosta kanat sivuun ja kuullota hetki sipulia. Lisää sitten pannulle kaali. Paista, kunnes kaali on vähän painunut kasaan.

Lisää pannulle kanat, riisi ja teriyakikastike. Anna hautua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti