Suolaisten pannareiden sarja jatkuu. Tämän piti olla bratwurstipannari, mutta käytiin eilen Keskisellä shoppailemassa eikä siellä ollut hyllyssä kuin yksi (!) 230 g paketti bratwurstia. Niinpä korvasin osan makkarasta Tapolan juustokeppimakkaralla. Bratwursti oli parempaa. Kokonaisuudessaan tämä(kin) pannari oli tosi hyvä. Eikä muuten Keskisellä ollut tarjolla persiljaakaan, joten tällä kertaa mentiin ilman.
Ainekset:
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
4 rkl sinappia
1 ½ tl suolaa
1 tl oreganoa
230 g bratwurstia
280 g juustokeppimakkaraa
2 sipulia
1 rkl voita
8 kananmunaa
250 g kirsikkatomaatteja
1 nippu persiljaa
Sekoita maidon joukkoon vehnäjauhot, sinappi, suola ja oregano. Anna taikinan turvota muiden aineksien käsittelyn ajan.
Paloittele makkarat ja silppua sipuli. Kuumenna voi uuninkestävässä paistinpannussa. Ruskista makkarat kevyesti ja lisää joukkoon sipulit kuullottumaan.
Vatkaa taikinaan munat. Levitä bratwurstit ja sipulit leivinpaperoidulle uunipannulle. Kaada taikina makkaroiden ja sipuleiden päälle. Ripottele pinnalle puolitetut tomaatit.
Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 25 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti