maanantai 15. toukokuuta 2017

Uuniquesadillat

Olipas tämä helppo tapa valmistaa quesadilloja. Itse kyllä tykkään enemmän pannulla paistetuista. Uunissa tuosta tortillalätystä tuli vähän turhan kuiva ja korppumainen. Mutta kun näitä jäi vielä reilusti yli, ehkä ne pehmenevät mikrossa lämmitettynä mukavasti. Tykkäsin, hyvää pikaruokaa.



Ainekset:
1 tlk (326/285 g) säilykemaissia
150 g savukinkkua kuutioina
2 suurehkoa tomaattia kuutioina
1/2 ruukkua basilikaa hienonnettuna
100 g emmentalraastetta
150 g mozzarellaa kuutioituna
8 kpl vehnätortilloja

Valmista täyte sekoittamalla keskenään valutetut maissit, kinkku- ja tomaattikuutiot, basilika ja juustot.

Levitä täyte tortilloille toiselle puoliskolle ja taita toinen puoli päälle. Asettele quesadillat uunipellille leivinpaperin päälle hieman päällekkäin, jolloin ne pysyvät parhaiten suljettuina. Sulje reunimmaiset coctail-tikuilla. Paista 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti