tiistai 23. toukokuuta 2017

Hummus

En ole ihan varma, oliko tämä mielestäni koostumukseltaan vähän turhan juoksevaa. Ehkä, mutta toisaalta taas ei – hiukan juoksevampana tämä oli mainiota lohkoperunoiden dippikastiketta. Ja maistui ihan juuri siltä miltä hummuksen pitääkin.



Ainekset:
380 g kikherneitä liemineen
3 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
½ dl sitruunamehua
1 ½ rkl tahinia
¾ rkl merisuolahiutaleita

Soseuta kikherneet ja valkosipulinkynnet. Valuta joukkoon oliiviöljyä vähän kerrallaan, jotta soseuttaminen on helpompaa ja koostumuksesta tulee tasainen.

Lisää joukkoon loput oliiviöljystä, sitruunamehu, tahini ja merisuolahiutaleet. Soseuta tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita tai sitruunamehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti