Ihan jees, mausteinen pata. Vähän jotain jäi kuitenkin ehkä
puuttumaan, odotin mausteisempaa ja makeampaa ja jotenkin… parempaa. Mutta ei
varsinaisesti mitään moittimista.
Ainekset:
3 isoa porkkanaa
4 sipulia
250 g kirsikkatomaatteja
10 perunaa
300 g lanttua
5 valkosipulinkynttä
200 g herkkusieniä
1 tlk kikherneitä
1 dl rusinoita
1 sitruuna
1 kanelitanko
Liemi:
½ l kasvislientä
1 rkl oliiviöljyä
3 tl glögimaustetta
1 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl jeeraa
1 tl kurkumaa
Kuori ja lohko kasvikset. Hienonna valkosipuli. Voitele
tagine- tai uunipata öljyllä ja pane kasvikset kerroksittain pataan. Jätä
päällimäiseksi kik-herneet, sitruunalohkot ja rusinat. Piilota kanelitanko
kasvisten sekaan.
Sekoita keskenään kuuma kasvisliemi, öljy ja mausteet. Kaada
liemi kasvisten päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti