Pasha kuuluu ihan ehdottomasti pääsiäisherkkuihin.
Aikaisemmin olen tehnyt sen kahvinsuodattimeen. Kuluneen vuoden aikana olen
viimeinkin onnistunut ostamaan itselleni juustomuotin, joka sopii
pashanvalmistukseen loistavasti. Juustomuottiini mahtuu juuri ja juuri ao.
resepti 1,5 –kertaisena.
Ainekset:
2 keltuaista
1 dl kermaa
3 rkl sokeria
50 g voita
250 g rahkaa
1 dl rusinoita
½ dl mantelirouhetta
2 rkl sitruunamehua
Sekoita keltuaiset, kerma ja sokeri kattilassa. Kuumenna,
kunnes seos sakenee. Sekoita koko ajan haarukkavatkaimella. Nosta pois liedeltä
ja lisää voi nokareina koko ajan sekoittaen. Lisää rahka ja makua antavat
aineet. Tarkista maku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti