lauantai 26. maaliskuuta 2016

Mutakakku

Tämä resepti ei petä koskaan. Kakku vaan pitäisi uskaltaa ottaa ulos uunista, vaikka se näyttää täysin hyllyvältä keskustastaan. Onnistuin taas paistamaan kakun aivan liian kypsäksi. Ihan syötävää tämä kuitenkin oli näinkin.



Ainekset:
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200 g voita
1 levy taloussuklaata

Suata voi ja suklaa kattilassa. Sekoita kuivat aineet keskenään (paitsi sokeri). Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi.

Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele reunat.

Lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja suklaaseosta. Sekoita kuminuolijalla.

Paista uunin keskitasossa 200 asteessa n. 20 minuuttia. Koristele jäähtynyt kakku siivilöidyllä tomusokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti