Ei huono, mutta ei mikään erityinen makuelämyskään. Vähän
sellaista mitä tarjoillaan keskinkertaisissa lounasruokaloissa buffet-pöydän
salaattina.
Ainekset:
200 g sieniä
120 g vihreitä papuja
1,5 rkl oliiviöljyä sienille
0,5 rkl oliiviöljyä pavuille
1 hienonnettu salottisipuli
1 rkl sitruunamehua
suolaa
valkopippuria
Puhdista sienet huolellisesti ja leikkaa ne ohuiksi
viipaleiksi. Sekoita sieniviipaleet öljyn, sitruunamehun ja salottisipulin
kanssa. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Anna vetäytyä ainakin puolen tunnin
ajan.
Keitä papuja hiljalleen riittävästi suolatussa vedessä,
lisää 0,5 rkl öljyä. Kaada pavut lävikköön ja kasta ne heti jääkylmään veteen,
jotta kiehuminen lakkaa ja pavuissa säilyy maku, kiinteys ja väri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti