keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Mausteinen palapaisti

Viisi tuntia uunissa ja liha on suussa sulavaa. Kastike on sopivan mausteinen ja vähän makeakin.



Ainekset:
3 rkl öljyä
700 g karjalanpaistilihaa
2 tl juustokuminaa
1,5 tl suolaa
2 isoa sipulia lohkottuina
1 rkl tummaa muscovadosokeria
500 g tomaattimurskaa
mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuina
1 rkl sweet chili –kastiketta
1 keltainen paprika siivuina
1 punainen paprika siivuina
vettä sen verran, että liha peittyy

Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Kuumenna öljy kattilassa tai isossa pannussa. Paista lihapalat kauttaaltaan. Lisää joukkoon muut ainekset ja kiehauta.

Laita ruoka pataan ja tarkista, että liha on nesteen alla. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 3-5 tuntia, kunnes liha on mureaa. Lisää tarvittaessa vettä kypsymisen aikana.

Tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti