Ei juuri minkään näköistä, mutta todella hyvän makuista. Oli yllättävän juustoisen makuista, vaikka juustoa olikin tosi vähän muihin aineksiin verrattuna.
Ainekset:
3 dl täysjyväriisiä
6 dl vettä
1 kukkakaali
200 g sieniä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 dl kasvislientä
2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
2 rkl sitruunamehua
Keitä täysjyväriisiä suolalla maustetussa vedessä 30 minuuttia.
Irrottele kukkakaali kukinnoiksi. Kuutioi varsi. Pilko sienet. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista sieniä kuivalla, kuumalla pannulla, kunnes niistä irtoava neste on haihtunut.
Kuullota sipulit voissa kattilassa pehmeiksi. Lisää kukkakaali, riisi, sienet, kasvisliemi ja kerma. Mausta suolalla. Anna hautua kannen alla, kunnes kukkakaali on pehmennyt (n. 15 minuuttia).
Lisää juustoraaste ja sitruunamehu. Siirrä kattila sivuun ja anna vetäytyä muutama minuutti kannen alla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti