Näistä tuli aivan liian hyviä. Just sellaisia suussasulavia, kuin fudgepalojen kuuluu ollakin.
Ainekset:
95 g voita
130 g fariinisokeria
255 g sokeria
200 g kuohukermaa
1 rkl tummaa siirappia
1 rkl vaniljauutetta
1 rkl tummaa rommia
70 g pekaanipähkinoitä
Rouhi pekaanipähkinät.
Mittaa kattilaan kerma, sokerit, siirappi ja voi. Kuumenna sekoitellen, kunnes sokeri on sulanut. Keitä, kunnes seos on 115-asteista.
Nosta kattila kylmävesihauteeseen. Lisää rommi ja vaniljauute. Anna jäähtyä, kunnes seos on 50-asteista. Sekoita joukkoon pekaanirouhe ja levitä seos leivinpaperoituun uunivuokaan. Anna jähmettyä ja leikkaa sitten annospaloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti