torstai 1. elokuuta 2024

Kesäkurpitsa-halloumimunakas

Tässä oli tarpeeksi halloumia. Ihana aamupala.


Ainekset:
1 kesäkurpitsa
suolaa
200 g halloumia
8 kananmunaa
1 ½ dl maitoa
3 rkl tuoretta minttua

Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Halkaise viipaleet kahteen osaan. Raasta kesäkurpitsan reunapalat ja halloumi karkeaksi raasteeksi. Silppua minttu.

Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon raasteet, maito ja minttu. Mausta kesäkurpitsaviipaleet suolalla ja paahda ne kuivalla, kuumalla pannulla. Siirrä viipaleet lautaselle odottamaan.

Valuta kananmunaseos pannulle. Vedä massaa lastalla reunoilta keskustaan päin, kunnes munakasseos alkaa hyytyä. Levitä kesäkurpitsaviipaleet pinnalle tasaisesti. Peitä pannu kannella ja anna hyytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti