Kaappiin oli jäänyt sopivasti puoli pussia taateleita,
joulun taatelikakun jäljiltä. Ja appelsiinit alkavat olla parhaimmillaan. Tämä
salaatti oli todellinen yllättäjä. Ainekset eivät kuulosta juuri miltään, mutta
kokonaisuus oli aivan mahtava! Juuri sopivan makea ja kirpeä.
Ainekset:
1 pussi jääsalaattia
2 veriappelsiinia
100 g kuivattuja taateleita
2 rkl pinjansiemeniä
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
Revi salaatti vadille. Kuori appelsiinit, leikkaa ne
pitkittäin puoliksi ja edelleen viipaleiksi. Suikaloi taatelit ja paahda
pinjansiemenet.
Asettele appelsiinit salaattipedille ja ripottele päälle
taatelit ja pinjansiemenet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti