perjantai 22. tammikuuta 2016

Appelsiini-taatelisalaatti

Kaappiin oli jäänyt sopivasti puoli pussia taateleita, joulun taatelikakun jäljiltä. Ja appelsiinit alkavat olla parhaimmillaan. Tämä salaatti oli todellinen yllättäjä. Ainekset eivät kuulosta juuri miltään, mutta kokonaisuus oli aivan mahtava! Juuri sopivan makea ja kirpeä.



Ainekset:
1 pussi jääsalaattia
2 veriappelsiinia
100 g kuivattuja taateleita
2 rkl pinjansiemeniä
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Revi salaatti vadille. Kuori appelsiinit, leikkaa ne pitkittäin puoliksi ja edelleen viipaleiksi. Suikaloi taatelit ja paahda pinjansiemenet.

Asettele appelsiinit salaattipedille ja ripottele päälle taatelit ja pinjansiemenet.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike salaatin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti