Ihanaa. Jos ravintolassa saisin eteeni tällaisen
salaattilautasen, olisin täydellisen tyytyväinen.
150 g manchego-juustoa
3 paprikaa
1 rkl oliiviöljyä
mustapippuria
1 kurkku
150 g Toscanan salaattisekoitusta
70 g (1 ruukku) rucolaa
½ dl pinjansiemeniä
Ota juusto huoneenlämpöön. Leikkaa paprikat reiluiksi
paloiksi. Pyöräytä ne öljyssä ja mausta pippurilla. Levitä paprikat pellille.
Paahda 250 asteessa n. 10 minuuttia, jotta paprikat saavat hieman väriä.
Sekoita keskenään salaattisekoitus, rucola ja ohueksi
suikaloitu kurkku.
Levitä jäähtyneet, paahdetut paprikat salaatin pinnalle.
Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla ja ripottele ne salaatille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti