maanantai 11. tammikuuta 2016

Manchegosalaatti

Ihanaa. Jos ravintolassa saisin eteeni tällaisen salaattilautasen, olisin täydellisen tyytyväinen.



150 g manchego-juustoa
3 paprikaa
1 rkl oliiviöljyä
mustapippuria
1 kurkku
150 g Toscanan salaattisekoitusta
70 g (1 ruukku) rucolaa
½ dl pinjansiemeniä

Ota juusto huoneenlämpöön. Leikkaa paprikat reiluiksi paloiksi. Pyöräytä ne öljyssä ja mausta pippurilla. Levitä paprikat pellille. Paahda 250 asteessa n. 10 minuuttia, jotta paprikat saavat hieman väriä.

Sekoita keskenään salaattisekoitus, rucola ja ohueksi suikaloitu kurkku.

Levitä jäähtyneet, paahdetut paprikat salaatin pinnalle. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla ja ripottele ne salaatille.

Leikkaa manchego-juusto paloiksi ja asettele viipaleet salaatin päälle. Tarjoile salaatin kanssa tummaa balsamicokastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti