Paperinen reseptikirjani täyttyi liian huimaa vauhtia, joten sille piti keksiä digitaalinen korvaaja. Pääasiassa tämä on tarkoitettu siis omaksi muistikirjakseni, mutta jos tästä on iloa jollekin muullekin kotikokkaajalle, niin mikäs sen mukavampaa.
perjantai 22. tammikuuta 2016
Kermaperunat ja -porkkanat
Peruskermaperunat on kiva tuunata porkkanalla. Porkkanat
antavat annokseen vähän väriä ja vähän makua.
Ainekset:
1,3 kg perunoita
700 g porkkanoita
2 dl vettä
2 dl kermaa
suolaa
Kuori ja viipaloi perunat ja porkkanat ja sekoita ne
uunipadassa. Mausta suolalla. Kaada päälle ensin kerma ja sitten vettä tarpeen
mukaan. Paista 225 asteessa n. 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti