perjantai 8. tammikuuta 2016

Tulinen mango-broilerilasagne

Helppoa ja herkkua. Eikä kovin tulistakaan, mutta se sopii minulle.



Ainekset:
650 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
½ dl vettä
4 dl ranskankermaa
2 rkl mangochutneyta
1 dl mangososetta
2 rkl makeaa chilikastiketta
2 tl tandoorimausteseosta
1 kasvisfondikuutio
1 rkl hunajaa
1 paprika
Lisäksi:
200 g lasagnelevyjä
Pinnalle:
100 g juustoraastetta

Paista broilereihin kaunis ruskea pinta. Huuhtaise paistinpannulta vedellä broilerista irronneet maut ja kaada ranskankerman joukkoon. Sekoita kaikki mausteet ranskankerman joukkoon.

Pilko paprika pieniksi paloiksi. Kokoa lasagne kaatamalla ensin uunivuoan pohjalle hiukan ranskankermakastiketta ja asettele päälle lasagnelevyjä niin, että pohja peittyy.

Ripottele päälle n. puolet broilerinpaloista ja paprikasta, kaada päälle kastiketta. Asettele päälle taas kerros lasagnelevyjä. Tee vielä yksi kerros broilerista, paprikasta ja kastikkeesta. Ripottele pinnalle juusto.

Paista 175-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti