sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Makkara-stroganov

Joskus tekee mieli kunnon makkaraa. Ja ehdottomasti sitä perinteistä HK:n sinistä. Tämä sopii hyvin talvipäivän ruoaksi ulkoilun jälkeen.



1 pkt HK:n sinistä
1 rkl Oivariinia
1 iso sipuli
mustapippuria
1 rkl soijakastiketta
2 tl sokeria
500 g tomaattimurskaa
2 dl kermaa
1 dl kurkkusalaattia
2 rkl omenasinappia

Leikkaa makkara kuutioiksi. Ruskista makkarakuutiot Oivariinissa. Pilko sipuli ja lisää se pannulle. Kuullota hetki.

Lisää pippuri, soijakastike, sokeri ja tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia.

Lisää kerma. Mausta kurkkusalaatilla ja sinapilla. Anna hautua liedellä muutaman minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti