Naudanlihan käyttö ruoanlaitossa arveluttaa aina. Hyvä nauta
on tosi hyvää, kun taas huono nauta… noh, se on kengänpohjaa. Tällä kertaa
ostin ”takuumureaa” paistia ja se oli ihan käypää. Wokkikastike lihan rinnalla
oli tosi hyvää.
Ainekset:
500 g mureaa naudanlihaa
2 valkosipulinkynttä
½ chilipaprika
1 tl suolaa
200 g sokeriherneitä
10 kevätsipulia
3 rkl soijaa
1 tl sokeria
½ dl hunajaista omenaviinietikkaa
2 rkl rypsiöljyä
Puhdista liha ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja
silppua valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Laita
liha kulhoon ja mausta valkosipulilla, chilillä ja suolalla.
Puhdista sokeriherneet ja kevätsipulit. Leikkaa kevätsipulit
n. 3 cm pituisiksi paloiksi. Sekoita kulhossa soija, sokeri ja viinietikka.
Kuumenna 1 rkl öljyä wokissa. Lisää sokeriherneet ja kevätsipuli.
Wokkaa muutama minuutti, kunnes kasvikset hiukan pehmenevät. Nosta kasvikset
wokista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti