lauantai 8. lokakuuta 2016

Dajm

Dajm on yksi suosikkisuklaistani. Ja kovin helppotekoinen. Ihan samanlaista kuin kaupan Dajm tästä ei tullut, mutta hyvää kumminkin.



Ainekset:
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1 dl sokeria
2 rkl voita
2 rkl siirappia
Kuorrutus:
100 g maitosuklaata

Sekoita kaikki ainekset yhteen paistinpannulla tai kattilassa. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä n. 4-5 minuuttia samalla sekoittaen, kunnes massa on sulanut ja vähän sitkistyy. Levitä seos leivinpaperille ja anna jäähtyä ja jähmettyä. Leikkaa tai murra sopiviksi paloiksi.

Sulata suklaa vesihauteessa. Dippaa jähmettyneet palaset sulaan suklaaseen ja aseta takaisin leivinpaperille kuivumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti