tiistai 18. lokakuuta 2016

Kibbeh-pullat

Taas yksi versio lihapullista. Mausteinen ja maistuva. Lampaanliha myöskin sopii mielestäni loistavasti lihapulliin.



Ainekset:
1 ½ dl bulguria
1 ½ dl vettä
400 g lampaanjauhelihaa
1 pieni sipuli pilkottuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ punainen chili hienonnettuna
1 tl mustapippuria
kourallinen tuoretta minttua hienonnettuna (tai 1 ½ tl kuivattua)
Paistamiseen:
1 rkl voita

Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita bulgur muiden ainesten kanssa kulhossa ja muotoile pieniksi pyöryköiksi. Anna maustua jääkaapissa puoli tuntia.

Ruskista pullat pannulla ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 180-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti