Vähän niin kuin valkosipulikermaperunoita kattilassa. Hyvää,
ja valmistui ”siinä sivussa”.
Ainekset:
800 g perunoita
6 dl vettä
2 tl raastettua sitruunankuorta
4 valkosipulinkynttä
3 salottisipulia
30 g voita
1 nippu persiljaa
suolaa
valkopippuria
2 rkl ranskankermaa
Kuori perunat. Viipaloi salottisipulit pituussuuntaan. Nypi
persiljasta lehdet ja kuori valkosipulinkynnet.
Raasta ¼ sitruunankuoresta. Pane perunat kattilaan ja lisää
vettä vain sen verran, että perunat juuri ja juuri peittyvät. Lisää kattilaan
raastettu sitruunankuori, viipaloidut salottisipulit, valkosipulinkynnet ja voi.
Keitä, kunnes keitinvesi sakenee liemeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti