sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Hedelmäquesadilla

Tämä yhdistettynä hunajaiseen kanaan oli ihan täydellinen ateria. Edes salaattia ei tarvinnut vierelle. Quesadillat olivat mulle taas ihan uusi tuttavuus, mutta googlasin jo lisää reseptejä erilaisille quesadilloille. Hyvin maistuivat.



Ainekset:
8 vehnätortillaa
100 g pizzajuustoa
150 g emmental-mozzarellaraastetta
2 päärynää
1 vihreä paprika
230 g (yksi pieni tölkki) mietoa tacokastiketta

Kuori päärynä ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Poista paprikasta siemenet ja paloittele se ohuiksi tangoiksi. Kuutioi juusto ihan pieniksi kuutioiksi tai raasta se.

Sekoita keskenään juusto, päärynä, paprika ja tacokastike. Pane tortillalevyjen toiselle puoliskolle täytettä, taita ja paina puolikkaat yhteen.

Lämmitä leipää keskilämmöllä kuivalla paistinpannulla, kunnes juusto on sulanut. Kääntele varoen pari kertaa, jottei leipä pala. Tarjoile kolmeen osaan paloiteltuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti