tiistai 18. lokakuuta 2016

Vihannesriisi

Kurkkasin jääkaappiin ja mietin, että siellä on aika paljon vanhenevia aineksia. Päätin upottaa vihannekset ja ranskankermanjämän riisin joukkoon. Ja tämä olisi ollut maistuva ruoka jo ihan sellaisenaankin, ja ihan luksuslisäke lihapullille ja falafel-munakoisoille.



Ainekset:
1 punainen paprika
250 g purjoa
1 parsakaali
1 rkl voita
3 dl riisiä
suolaa
mustapippuria
6 dl kasvislientä
100 g ranskankermaa
2 rkl makeaa chilikastiketta

Pilko paprika, purjo ja parsakaali (myös varsi). Sulata voi pannulla ja kuullota vihanneksia, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää pannulle riisi ja kuullota, kunnes riisi on läpikuultavaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisää kasvisliemi ja anna hautua kannen alla 15 minuuttia. Sekoita joukkoon ranskankerma ja makea chilikastike. Kuumenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti