Tässäpä oikein maistuva talvipäivän nopea pataruoka. Smetana tuo ruokaan ihanaa kermaisuutta ja bratwurst tarvittavan mausteisuuden.
Ainekset:
500 g bratwurstia
1 rkl voita
1300 g kaalia
2 sipulia
3 dl maustekurkkukuutioita
1 ½ tl meiramia
240 g smetanaa
Viipaloi bratwurstit. Paista makkaraviipaleet kauniin värisiksi omassa rasvassaan. Siirrä makkarat pois pannulta.
Huuhtele ja suikaloi kaali. Kuori ja silppua sipuli. Paista kaalisuikaleet ja sipulisilppu pannulla läpikuultaviksi. Lisää joukkoon makkarat, maustekurkkusilppu ja meirami.
Hauduta keskilämmöllä kannen alla 10-15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt. Lisää lopuksi smetana ja kuumenna, älä enää keitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti