Tämä oli taas ihan jees, mutta ei mitenkään erityisen ihmeellistä. Tuoreen ruisleivän kanssa oikeinkin mukava ateria.
Ainekset:
350 g punaisia linssejä
3 ½ l lihalientä
4 porkkanaa
1 rkl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä
2 sipulia
1500 g siskonmakkaroita
rouhittuja fenkolinsiemeniä
4 rkl tomaattipyreetä
1 tl kuivattua meiramia
800 g tomaattimurskaa
300 g tummaa nallepastaa
250 g pinaattia
Kuori ja suikaloi porkkanat. Laita linssit, lihaliemi, porkkana ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja laske sitten lämpöä. Keitä n. 20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.
Sekoita oliiviöljy, valkosipuli ja sipuli paistinpannulla ja kuullota n. 5 minuuttia kohtalaisella lämmöllä, kunnes sipuli on pehmeää.
Lisää tomaattipyree. Sekoita hyvin. Sekoita joukkoon meirami, fenkoli ja tomaattimurska.
Silppua pinaatti. Sekoita sipuliseos, pasta ja pinaatti linssiseokseen. Hauduta noin 10 minuuttia, kunnes pasta on valmista. Purista joukkoon myös siskonmakkarat ja kiehauta, jotta makkarat kypsyvät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti