maanantai 28. marraskuuta 2016

Ruusuinen hedelmäsalaatti

Meidän hedelmäsalaatit sisältävät yleensä omenaa, päärynää, appelsiinia ja banaania. Ja ehkä jotain ekstrahedelmää. Kastikkeeksi käytetään maustamatonta jogurttia ja hunajaa. Tässä vähän erilainen versio samasta aiheesta.



Ainekset:
½ cantaloupe-meloni
1 ananas
3 persimonia
250 g vadelmia
Ruusuliemi:
1 dl vettä
½ dl sokeria
2 kanelitankoa
1 tähtianis
1 tl ruusuvettä

Kiehauta liemen vesi kattilassa. Lisää sokeri, kanelitangot ja tähtianis. Keitä, kunnes sokeri sulaa. Lisää ruusuvesi ja anna liemen jäähtyä.

Kun liemi on jäähtynyt, kuori ja pilko meloni ja ananas. Kuori ja lohko persimonit. Lisää hedelmät ja marjat tarjoilukulhoon.

Kaada liemi hedelmien päälle ja anna makujen vetäytyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Poista tähtianis ja kanelitangot ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti