tiistai 8. marraskuuta 2016

Siideripossikset

Olen vasta ihan viime aikoina todennut, että sinihomejuusto onkin ihan hyvää. Siideripossikset maistuivat oikein maukkaalle, vähän siiderille ja vähän enemmän sinihomejuustolle. Viisivuotias söi näitä enemmän kuin pitkään aikaan mitään. Hassua, kun homejuuston maku puski kuitenkin voimakkaasti läpi.



Ainekset:
800 g porsaan jauhelihaa
150 g sinihomejuustoa
1 ½ dl kuivaa omenasiideriä
2 rkl tomaattipyreetä
mustapippuria
suolaa
Paistamiseen:
2 rkl oliiviöljyä

Sekoita kulhossa jauheliha, juusto, siideri, tomaattipyree, suola ja mustapippuri. Muotoile taikina pieniksi pihveiksi.

Lämmitä öljy pannulla ja paista pihvit kohtuullisen kovalla lämmöllä kypsiksi ja kauniin ruskeiksi, noin kymmenen minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti