keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Tonnikala-papupasta

Tämä oli todella paljon parempaa kuin aineksista osasin odottaa. Voisi jopa sanoa herkullista. Jostain syystä odotin mautonta kastiketta, mutta olin väärässä.



Ainekset:
400 g pastaa
2 prk tonnikalaa vedessä
230 g kidneypapuja (tölkistä)
1 pieni purjo
2 dl kasvislientä
2 dl kermaa
1 nippu tilliä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Huuhtele, puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet ja kidneypavut oliiviöljyssä. Lisää kasvisliemi ja kerma ja keitä kokoon n. 5 minuuttia.

Lisää tonnikala. Hienonna tilli ja sekoita se kastikkeeseen pastan kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti