lauantai 4. maaliskuuta 2017

Anjovis-rusinapasta

Ensi lukemalta tämä resepti kuulosti ensin aivan kammottavalta. Sitten mietin asiaa uudelleen ja päätinkin kokeilla. Ja kannatti, suolaisen ja makean makuyhdistelmä oli taas kerran aika mukava.



Ainekset:
140 g anjovista
2 sipulia
1 omena
1 dl rusinoita
2 rkl oliiviöljyä
2 dl kermaa
½ tl mustapippuria
Lisäksi:
400 g pastaa

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta.

Valuta anjovisfileistä liemi pois ja silppua fileet. Kuutioi kuoritut sipulit ja omena. Hienonna rusinat.

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli- ja omenakuutiot. Lisää anjovis- ja rusinasilput ja kerma. Anna kiehua pari minuuttia.

Mausta kastike rouhitulla mustapippurilla. Sekoita joukkoon pasta ja kuumenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti