sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kebabkiusaus

Ihan OK perusmättöä. Tosin olen ehkä sitä mieltä, että hyvää kebabia on turha tuhlata liottamalla sitä perunoissa ja kastikkeessa. Perunalaatikkoon kelpaa ihan hyvin perusjauheliha tai kinkkusuikaleet. Kebab maistuu parhaalta ihan sellaisenaan, riisin kanssa tarjoiltuna.



Ainekset:
2 kg perunoita
2 sipulia
400 g kebablastuja
2 paprikaa
4 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
2 dl kermaa
300 g hapanimelää tomaattichutneytä

Kuori ja suikaloi perunat. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika. Leikkaa kebablastuja tarvittaessa hiukan pienemmiksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset yhteen uunivuoassa. Sekoita keskenään tomaattichutney ja kerma. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla ja kaada vuokaan.

Paista 225-asteisen uunin alatasolla 40 minuuttia. Laske lämpö 200 asteeseen ja paista vielä 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti