Tämä oli taas oikein onnistunut kokeilu. Sopisi hyvin
alkuruoaksi, mutta miksei myös pastasalaatin kanssa (niin kuin tänään). Ihan
paperinohuita viipaleita en onnistunut lihasta leikkaamaan, mutta riittävän
ohuita kuitenkin.
Ainekset:
200 g häränfileetä
Vihreä kastike:
1 keräsalaatti
1 salaattisipuli
1 nippu persiljaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
valkopippuria
Koristeluun:
basilikanlehtiä
karkeaksi raastettua parmesaanijuustoa
Sulata häränfilee puoliksi ja leikkaa se paperinohuiksi
viipaleiksi juuri ennen tarjoilua.
Hienonna salaatti, salaattisipuli ja persilja mahdollisimman
hienoksi tai soseuta ne tehosekoittimessa oliiviöljyn kanssa. Kastikkeen tulee
olla sileää ja väriltään tummanvihreää. Mausta suolalla, pippurilla ja
balsamiviinietikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti