lauantai 4. kesäkuuta 2016

Turskaa aasialaisella tvistillä

Kiva käyttää välillä jotain muutakin kalaa kuin lohta. Ja tuoreesta turskafileestähän tuli vallan erinomaista tällä tavoin maustettuna.



Ainekset:
½ suikaloitu purjo
2 silputtua valkosipulinkynttä
2 suikaloitua porkkanaa
2 rkl inkivääritahnaa
4 turskafileetä (à noin 150 g)
½ dl tuoretta korianteria silputtuna
4 rkl soijakastiketta
4 tl seesamiöljyä
2 tl sokeria
4 limettiviipaletta

Säädä uuni 250 asteeseen. Leikkaa foliosta ja leivinpaperista 4 palaa ja laita ne päällekkäin kalapakettien kääreiksi.

Sekoita purjo, valkosipuli, porkkana ja inkivääritahna. Jaa kasvikset käärepapereille.

Laita kalafileet kasvisten päälle. Mausta korianterilla, soijalla, seesamiöljyllä ja sokerilla ja laita limettiviipaleet päällimmäisiksi.

Taita paketit tiiviisti kiinni. Paista uunissa n. 15 minuuttia. Avaa paketit ja siirrä ruoka lautasille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti