Kiva käyttää välillä jotain muutakin kalaa kuin lohta. Ja tuoreesta
turskafileestähän tuli vallan erinomaista tällä tavoin maustettuna.
Ainekset:
½ suikaloitu purjo
2 silputtua valkosipulinkynttä
2 suikaloitua porkkanaa
2 rkl inkivääritahnaa
4 turskafileetä (à noin 150 g)
½ dl tuoretta korianteria silputtuna
4 rkl soijakastiketta
4 tl seesamiöljyä
2 tl sokeria
4 limettiviipaletta
Säädä uuni 250 asteeseen. Leikkaa foliosta ja
leivinpaperista 4 palaa ja laita ne päällekkäin kalapakettien kääreiksi.
Sekoita purjo, valkosipuli, porkkana ja inkivääritahna. Jaa
kasvikset käärepapereille.
Laita kalafileet kasvisten päälle. Mausta korianterilla,
soijalla, seesamiöljyllä ja sokerilla ja laita limettiviipaleet
päällimmäisiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti