lauantai 11. kesäkuuta 2016

Grillatut lohikyljykset maustevoin kera

Lohi on aina hyvää, valmistustapaan katsomatta. Nämä lohipalat paistoin kerrankin pannulla, yleensä laitan lohet uuniin. Maustevoi oli erinomaista lohen kanssa. Ikinä ei ole tullut edes mieleeni, että maustevoita voisi syödä myös kalan kanssa.



4 lohikyljystä
suolaa
valkopippuria
Maustevoi:
60 g voita
1 rkl sitruunamehua
1 rkl hienonnettua persiljaa

Sekoita voi, sitruunamehu ja hienonnettu persilja. Muotoile tangoksi ja kääri kelmuun. Pane jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Mausta lohenpalat suolalla. Grillaa 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta ulkogrillissä tai parilapannulla. Voit paistaa lohikyljykset myös paistinpannulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti