Söin torstaina Naughty Brgrissa älyttömän hyvän
hampurilaisen, jossa oli yhtenä täytteenä pekonihilloa. Ja kun huomenna on
tarkoitus grillata kanapihvit hamppareita varten, täytyihän sinne väliin
koettaa tehdä itsekin pekonihilloa. Ja tästä tuli juuri niin herkullista kuin
oletinkin. En malta odottaa huomisia hampurilaisia!
Ainekset:
340 g pekonia
1 punasipuli
4 valkosipulinkynttä
1 dl ruskeaa sokeria
1 dl valmista kahvia
½ dl vaahterasiirappia
2 rkl balsamicoa
1 rkl omenasinappia
Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna
sipulit. Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi. Siirrä lautaselle
talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
Paista sipuleita pekonirasvassa n. 5 minuuttia niin, että
sipulit saavat väriä ja pehmenevät. Varo polttamasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti