perjantai 24. kesäkuuta 2016

Grillattu hunajameloni ja mascarponevaahto

Hunajamelonit olisivat saaneet olla grillissä vähän kauemmin kuin nyt olivat. Ne olisivat saaneet pehmentyä ja mehustua kunnolla. Mascarponella maustettu vaniljavaahto sopii hyvin melonien kanssa. Ja eiliseltä jääneet mansikat olivat tähän kiva lisä.



Ainekset:
1 hunajameloni
1,5 sitruunan mehu (6 rkl)
3 rkl juoksevaa hunajaa
100 g mascarponejuustoa
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Puolita meloni, poista siemenet ja leikkaa meloni kuorettomiksi lohkoiksi. Pane lohkot grilliin ja valele hunajalla maustetulla sitruunamehulla. Vatkaa kastike vaahdoksi ja kääntele joukkoon mascarpone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti