torstai 30. kesäkuuta 2016

Hedelmäinen lisäkesalaatti

Ricotta-juusto oli tässä oikeastaan ihan turha, koska se ei kypsentämättömänä maistu yhtään miltään. Muuten salaatti oli oikein hyvä, ja grillatut päärynät vielä parempia kuin ”raa´at”.



Ainekset:
2 päärynää (lohkottuina)
10 dl rucolaa
½ kurkku (suikaloituna)
½ punasipulia (suikaloituna)
1 dl kuivattuja sekahedelmiä
½ dl cashewpähkinöitä
1 rkl oliiviöljyä
75 g ricottaa
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria

Grillaa päärynälohkoihin kauniit raidat, mutta jätä muuten palat kiinteiksi.

Rakenna salaatti laakealle vadille. Ripottele päälle öljyä, suolaa ja sokeria. Nosta viimeiseksi joukkoon grillatut päärynät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti