Toinen kokeilu bataattiranskalaisten kanssa. Minä en niin
välitä siitä, ovatko ranskikset rapeita vai eivät. Melkein tykkäsin enemmän
niistä ensimmäisistä bataattiranskalaisista. Mutta eivät nämäkään huonoja ole.
Ainekset:
1 bataatti
2 rkl maissitärkkelystä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
Kuori bataatit ja pilko niistä sopivan kokoisia tikkuja.
Laita bataattitikut kulhoon, ja peitä ne kylmällä vedellä. Anna tikkujen olla
vedessä ainakin tunnin ajan.
Kaada maissitärkkelys muovipussiin. Valuta bataatit
siivilässä. Kaada bataatit muovipussiin maissitärkkelyksen kanssa ja ravistele
pussia, niin että maissitärkkelystä tarttuu joka puolelle.
Kaada bataatit leivinpaperoidulle uunipellille ja
pirskottele päälle oliiviöljy. Mausta suolalla. Sekoita vielä bataatteja käsin,
jotta öljy ja suola leviävät joka puolelle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti