keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Tabbouleh-salaatti

Lisäsin alkuperäiseen reseptiin makeutta tuomaan vielä viinirypäleitä. Kannatti. Salaatti oli hyvä, todella sitruunainen ja raikas, ja viinirypäleet tekivät salaattiin kivan lisän.



Ainekset:
2 dl bulguria
1 nippu (100 g) persiljaa
1 ruukku (50 g) tuoretta minttua
1 punasipuli
½ kurkkua
2 tomaattia
250 g viinirypäleitä
1 dl sitruunamehua
3 rkl oliiviöljyä
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria

Kypsennä bulguri pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetyt vehnänjyvät kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.

Hienonna yrtit. Kuori ja kuutioi kurkku. Kuutioi tomaatit. Puolita viinirypäleet

Sekoita kaikki ainekset keskenään.  Anna tabbouleh-salaatin tekeytyä hetki kylmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti