keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Mansikka-raparperikiisseli

Kiisseli on kiva iltapala. Sen vaan jotenkin aina unohtaa. Nyt kun piti keksiä, mihin kaiken tuon raparperin työntäisi, tuli kiisseli mieleeni. Ja on se kyllä herkkua, varsinkin kermavaahdon kera syötynä.



Ainekset:
6 dl vettä
200 g mansikkaa
200 g raparperiä
1 dl sokeria
Suurus:
2 dl vettä
4 rkl perunajauhoja

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää mansikat, raparperi ja sokeri. Keitä pari minuuttia.

Sekoita keskenään vesi ja perunajauhot. Siirrä kattila pois levyltä. Kaada suurus ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Nosta kattila takaisin kuumalle levylle ja kiehauta kiisseli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti