Nykyään en voi enää millään uskoa, että on ollut sellainen
aika, jolloin en suostunut syömään lammasta ollenkaan. Hyvä lampaanliha hyvillä
mausteilla on ihan parasta. Näitä täytyy tehdä toistekin.
Ainekset:
400 g lampaan jauhelihaa
1 sipuli
6 kuivattua aprikoosia
1 tl suolaa
¼ tl mustapippuria
1 tl sitruunamehua
½ tl korianteria
½ tl kurkumaa
1 tl sokeria
Kuumenna uuni 275 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli.
Hienonna aprikoosit. Sekoita jauhelihaan sipuli, aprikoosit, suola, pippuri,
sitruunamehu, korianteri, kurkuma ja sokeri. Sekoita kiinteäksi
mureketaikinaksi.
Muotoile murekkeesta pitkulaisia puikuloita. Nosta puikulat
leivinpaperoidulle uunipellille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti