lauantai 11. kesäkuuta 2016

Ratatouille

Ratatouillesta on tullut vuosien mittaan yksi herkkuruoistani. Se sopii oikeastaan minkä kanssa tahansa, ja on mukavasti makeahkoa.



Ainekset:
1 sipuli
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
2 rkl oliiviöljyä
1 nippu persiljaa
2 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
¼ tl timjamia
suolaa
valkopippuria

Paloittele sipuli, munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota kasviksia oliiviöljyssä pari minuuttia, älä ruskista. Hienonna persilja ja lisää kasvisseokseen.

Sekoita joukkoon paloitellut tomaatit, puristettu valkosipulinkynsi ja timjami. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla ainakin parikymmentä minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti