sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Balsamicokana

Perushyvä kanaresepti. Tarjoillaan riisin kanssa, kaveriksi ehkä vielä jotain muuta (vaikka noita porkkanafrittereitä).




Ainekset:
20 g voita (paistamiseen)
2 isoa sipulia
2 valkosipulinkynttä
900 g broilerin fileepihvejä
3 rkl sokeria
1 tl suolaa
3 rkl balsamicokastiketta

Sulata voi paistinpannulla. Kuullota siinä sipuli, mausta suolalla ja sokerilla. Lisää valkosipuli ja kuullota vielä hetken aikaa. Lisää balsamicokastike ja kääntele muutama minuutti, jotta kastike tarttuu kunnolla sipuleihin.

Kaada sipuliseos lautaselle odottamaan. Paloittele kanat ja paista ne (samalla pannulla, jotta saavat jo paistovaiheessa vähän makua, eikä rasvaa tarvitse enää lisätä). Kun kanat ovat päältä kypsiä, lisää sipulikastike ja jätä hautumaan pienellä lämmöllä siksi aikaa, että riisi valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti