Ihanan
suklainen, vaikka oikeaa suklaata tähän ei käytettykään. Maistuu parhaalta
vähän lämmitettynä, vaniljajäätelön kanssa. Tämä annos menee 23 cm vuokaan. Tämä annos menee 23 cm vuokaan.
Piiraspohja:
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl tomusokeria
125 g voita
Täyte:
2,5 dl sokeria
100 g pehmeää voita
0,5 dl vehnäjauhoja
3 munaa
6 rkl kaakaojauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
Sekoita jauhot ja tomusokeri. Kuutioi voi ja nypi se
jauhoseokseen. Lisää 1-2 rkl vettä ja sekoita ainekset nopeasti tasaiseksi
taikinaksi. Laita viileään puoleksi tunniksi.
Kauli taikina pyöreäksi ja vuoraa piirasvuoka taikinalla.
Leikkaa reuna tasaiseksi. Säädä uuni 175 asteeseen.
Sekoita sokeri, voi, munat, jauhot, kaakaojauhe ja
vaniljasokeri tasaiseksi sähkövatkaimella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti