lauantai 19. joulukuuta 2015

Meloni-sipulisaalaatti (waianae)

Hyvä lisuke. Toisaalta etikkainen, toisaalta raikas.



Ainekset:
3 sipulia
1500 g vesimelonia
2 dl tuoretta minttua (tai 1 rkl kuivattua minttua)

Marinadi sipulille:
0,5 dl rypsiöljyä
0,5 dl valkoviinietikkaa
0,5 rkl suolaa
0,5 rkl sokeria
1,5 tl mustapippuria

Halkaise ja kuori sipulit. Leikkaa ne renkaiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos sipuleiden päälle kulhoon. Peitä kulho ja anna maustua viileässä seuraavaan päivään.

Kuutioi meloni ja poista siemenet. Nosta melonikuutiot jääkaappiin viilenemään. Sekoita juuri ennen tarjoilua kylmät melonikuutiot ja marinoidut sipulirenkaat keskenään laakeassa tarjoilukulhossa. Koristele meloni-sipulisalaatti mintulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti