Toinen fudgekokeilu. Valkosuklaalla tuunattu fudge kuulosti
kerrassaan herkulliselta, joten pakkohan sitä oli tehdä. Ja olikin itse asiassa
jopa parempaa kuin aiemmin tekemäni suolapähkinäfudge.
Ainekset:
2 dl kuohukermaa
2 dl taloussokeria
½ dl glukoosisiirappia
200 g valkosuklaata
1 dl kuivattuja karpaloita
Kaada kattilaan kerma, sokeri ja glukoosisiirappi. Keitä
seosta, kunnes sen lämpötila on 115 astetta.
Rouhi valkosuklaa ja pienistä karpaloita, jos ne ovat kovin
isoja. Sekoita valkosuklaa ja karpalot fudgemassan joukkoon. Hämmennä, kunnes
seos on tasaista.
Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun pienehköön vuokaan ja
anna jähmettyä jääkaapissa vähintään muutama tunti, mielellään yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti