perjantai 11. joulukuuta 2015

Bratwurst-juurespata

Sopivan mausteinen ja kermainen. Tätä kannattaa tehdä toistekin.



Ainekset:
100 g porkkanaa
100 g palsternakkaa
100 g lanttua
10 g Oivariinia
500 g bratwurstia
1 iso sipuli
½ tl mustapippuria
1 tl kuivattua timjamia
2,5 dl kermaa
1 rkl tomaattipyreetä

Kuori ja suikaloi juurekset. Keitä ne lähes kypsiksi suolatussa vedessä.

Paloittele bratwurstit ja paista ne Oivariinissa. Lisää hienonnettu sipuli. Kuullota, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää juurekset. Mausta.

Lisää kerma ja tomaattipyree. Anna hautua muutaman minuutin ajan. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti