sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Jauheliha-herkkusienikastike

Dagen efter -päivän mättöruoka. Tarjoillaan maun mukaan pastan tai ranskalaisten kanssa. Iskee hyvin myös lasten makuhermoon.



Ainekset:
10 g Oivariinia
2 sipulia
sokeria
suolaa
1 kg jauhelihaa
2 lihaliemikuutiota
500 g tomaattimurskaa
200 g herkkusieniä
1 dl kermaa

Kuori ja viipaloi sipulit. Sulata Oivariini isolla pannulla. Kuullota sipulit siinä, lisää ripaus suolaa ja sokeria. Lisää pannulle jauhelihat ja lihaliemikuutiota ja paista kypsäksi. Lisää viipaloidut herkkusienet ja tomaattimurska. Kaada sekaan lopuksi vielä kerma. Anna hautua pienellä lämmöllä, kunnes pasta on kypsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti