tiistai 1. joulukuuta 2015

Kesäkurpitsapaistos

Ihana lisuke liharuoalle, esim. makaronilaatikolle.



Ainekset:
1 rkl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 kesäkurpitsaa (mielellään eri värisiä)
500 g tomaattimurskaa
suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja kuullota siinä ensin valkosipulia n. puolen minuutin ajan. Lisää sitten pannulle sipuli ja kuullota n. 5 minuutin ajan.

Lisää sitten pannulle halkaistu ja paloiteltu kesäkurpitsa sekä tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna sekoitellen, kunnes kesäkurpitsa on pehmennyt. Viimeistele basilikasilpulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti