sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Porkkanafritterit

Kiva lisuke liharuoalle. Toisella kerralla paistaminen onnistui paremmin, frittereistä tuli ihanan rapeita pinnalta ja pehmeitä sisältä. Hunaja-jogurttikastike sopi näiden kaveriksi loistavasti.




Ainekset:
500 g porkkanaa
2 cm inkivääriä (tai 1 tl inkiväärijauhetta)
2 kananmunaa
2 rkl vehnäjauhoja
mustapippuria
1 tl suolaa

Paistamiseen:
voita tai öljyä

Kuori ja raasta porkkanat (ja inkivääri). Valuta raasteesta ylimääräinen mehu pois. Lisää porkkanaraasteen joukkoon muut ainekset ja sekoita hyvin.

Paista voissa (tai öljyssä), kunnes pinta on saanut ruskehtavan värin ja porkkana näyttää kypsältä. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti