lauantai 5. joulukuuta 2015

Possunpihvit pekonikäärössä

Pekoni on aina hyvää, samoin possu. Yhdistelmänä kuulostaa loistavalta. Helppo valmistaa ja maistuu makean bataattilaatikon kanssa.



500 g porsaan sisäfilettä
¼ tl suolaa
1 rkl sinappia
¼ tl mustapippuria
170 g pekonia
1 punasipuli

Nosta lihat ja pekonit pöydälle pari tuntia ennen ruoanlaittoa.

Leikkaa filee kahdeksaan viipaleeseen. Mausta palat suolalla, pippurilla ja nokareella sinappia ja käännä ne leikkauspinta ylöspäin. Kiedo palat pekoniin ja siirrä ne uunivuokaan. Nosta viipaloitu punasipuli lihapalojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti